Ako uložiť koncept videa TikTok do galérie — 2022

Uloženie videa TikTok ako konceptu je jednoduché, ale môžete si ho uložiť do svojej galérie?



Vďaka rôznym filtrom, editačným funkciám, skladbám a ďalším veciam je TikTok jedinečný prvoradá voľba na úpravu videí.

V skutočnosti niektorí ľudia používajú TikTok na úpravu svojich videí a neskôr z nich odstránia vodoznak.



Uloženie videa TikTok do vašej galérie/zložky fotoaparátu je však trochu komplikované.

Je to preto, že tam nie je možnosťou na uloženie videa priamo z obrazovky úprav.



Preto veľa používateľov TikTok netuší, ako uložiť svoje koncepty do galérie telefónu po ich úprave.

V tejto príručke sa naučíte, ako uložiť koncept videa TikTok do galérie telefónu v 3 jednoduchých krokoch.

  1. Ako uložiť koncept videa TikTok do galérie
  2. Môžem si uložiť koncept TikTok?
  3. Ako môžem pokračovať v úprave konceptu TikTok?

Ako uložiť koncept videa TikTok do galérie

Ak chcete uložiť koncept videa TikTok do svojej galérie, musíte k nemu najprv prejsť vo svojom profile.

Potom musíte video označiť ako súkromné ​​a pred odoslaním sa uistite, že ste povolili možnosť Uložiť do zariadenia.

Alternatívou je nahrať video pomocou telefónu záznamník obrazovky.

Keď uložíte koncept TikTok, nájdete ho vo svojom profile.

Ak chcete koncept upraviť, stačí naň klepnúť a potom klepnúť na jeho popis.

Neexistuje však možnosť uložiť video priamo do galérie telefónu.

Ak chcete video uložiť, musíte ho zverejniť.

Zverejnenie konceptu však znamená, že video sa bude verejne zobrazovať vašim sledovateľom a na stránke Pre vás ostatných používateľov.

Ak nechcete, aby bolo vaše video verejne viditeľné, budete si to musieť nechať v súkromí.

Našťastie TikTok umožňuje svojim používateľom zmeniť nastavenia ochrany osobných údajov svojich videí.

Nižšie je uvedený podrobný návod, ako môžete svoj koncept videa privátiť na TikTok a uložiť ho do galérie telefónu.

Krok 1: Prejdite na koncept videa

Otvorte TikTok > Váš profil > Koncepty.

Začať s, otvorte TikTok na svojom mobilnom zariadení.

Potom musíte prejsť na koncept videa, ktorý ste uložili na TikTok.

Ak ste nenahrali video, nezabudnite ho najskôr nahrať.

Potom klepnutím na tlačidlo Koncepty uložte video do svojich konceptov.

Ak chcete nájsť svoje koncepty, klepnite na ikonu Ja v spodnej navigačnej lište.

Tým sa dostanete do svojho profilu, kde si budete môcť pozrieť svoje videá.

Vo svojich videách uvidíte obdĺžnik s nápisom Koncepty.

Klepnite na obdĺžnik Koncepty aby ste videli svoje koncepty.

Pokračujte ďalším krokom, kde sa dozviete, ako upraviť koncept, aby ste ho mohli uložiť.

Krok 2: Klepnutím na koncept ho upravíte

Prejdite na koncept, ktorý chcete uložiť > Klepnutím na koncept ho upravte.

Keď klepnete na svoje koncepty, uvidíte zoznam vašich návrhov.

Vaše koncepty budú zoradené podľa nedávno upravených.

To znamená, že ak ste nedávno upravovali koncept, zobrazí sa v hornej časti zoznamu.

Ak chcete upraviť koncept, klepnite na titulok videa.

Ak ste k videu nepridali titulok, zobrazí sa fráza Pridať titulok.

Môžete tiež klepnutím na video ho upravíte.

Na obrazovke si tiež všimnete, že na hornom navigačnom paneli je možnosť Vybrať.

Neklepajte na možnosť Vybrať, pretože slúži len na odstraňovanie videí.

Namiesto toho klepnite buď na video, alebo na titulok videa.

Pokračujte posledným krokom a zistite, ako uložiť koncept videa do galérie telefónu alebo do priečinka fotoaparátu.

Krok 3: Súkromné ​​video a povoľte možnosť Uložiť do zariadenia

Kto môže pozerať toto video > Súkromné ​​> ikona X > Povoliť ukladanie do zariadenia > Uverejniť.

Keď ste na obrazovke úprav, uvidíte pole, do ktorého môžete pridať titulok k videu.

Pod ním uvidíte aj niekoľko ďalších možností.

TikTok nemá možnosť uložiť koncept do galérie.

Ak ju chcete uložiť do svojej galérie, musíte to najskôr zverejniť.

Ak by ste však video zverejnili bez toho, aby ste zmenili jeho nastavenia ochrany osobných údajov, všetci ho budú môcť vidieť.

Takže pred odoslaním videa musíte zmeniť jeho nastavenia ochrany osobných údajov z verejného na súkromné.

Najprv klepnite na kartu, ktorá hovorí Kto môže pozerať toto video.

Po klepnutí na kartu si môžete vybrať z troch možností vrátane Všetci, Priatelia a Súkromné.

Každý znamená, že každý bude môcť vidieť vaše video.

Priatelia umožňujú vidieť vaše video iba vašim sledovateľom, ktorých sledujete.

Súkromné ​​vám umožňuje iba vidieť video.

Vyberte možnosť Súkromné na súkromné ​​​​video, potom klepnite na ikonu X.

Ak chcete, aby sa video uložilo do vašej galérie, musíte povoliť možnosť Uložiť do zariadenia.

Povoľte možnosť Uložiť do zariadenia aby TikTok umožnil uložiť video do vášho zariadenia po jeho uverejnení.

Ak to nepovolíte, video sa automaticky neuloží do vašej galérie a budete ho musieť uložiť manuálne.

nakoniec, klepnite na Odoslať zverejniť video súkromne.

Po odoslaní videa sa uloží do vašej galérie.

Keďže je vaše video súkromné, nebude ho môcť vidieť nikto okrem vás.

Gratulujeme, úspešne ste uložili koncept videa TikTok do svojej galérie!

Môžem si uložiť koncept TikTok?

Áno, môžete však uložiť iba koncept TikTok ak to uverejníte.

Ak koncept nezverejníte, nebudete si ho môcť uložiť do svojej galérie/priečinku z fotoaparátu.

Uverejnenie konceptu videa na TikTok umožňuje každému vidieť ho.

Pred odoslaním sa teda musíte uistiť, že ste zmenili jeho nastavenie ochrany osobných údajov z možnosti Všetci na Súkromné.

Nezabudnite tiež povoliť možnosť Uložiť do zariadenia.