Ako zapnúť alebo vypnúť ukladanie videa na TikTok — 2022

Chcete zapnúť alebo vypnúť možnosť Uložiť video na TikTok?



Umožňuje vám to možnosť Uložiť video povoliť alebo zakázať ľudí zo sťahovania vašich videí TikTok.

Keď klepnete na možnosť, video sa uloží do priečinka fotoaparátu.



Možnosť Uložiť video nájdete po klepnutí na ikonu zdieľania na videu.

však nejaké videá nemajú túto možnosť, pretože osoba ju vypla.



V tejto príručke sa dozviete, ako zapnúť alebo vypnúť možnosť Uložiť video na TikTok.

Ako zapnúť Uložiť video na TikTok

Ak chcete zapnúť Ukladanie videa na TikTok, prejdite na Súkromie a zapnite nastavenie Povoliť sťahovanie videí.

Po zapnutí tohto nastavenia si bude môcť ktokoľvek stiahnuť vaše videá TikTok.

Môžu si stiahnuť akékoľvek vaše videá klepnutím na ikone zdieľania nasleduje Uložiť video.

Nastavenie Povoliť sťahovanie videí je podobné ako možnosť Uložiť video.

Ak túto možnosť zapnete, ktokoľvek bude môcť na uloženie videí TikTok do priečinka fotoaparátu.

Na druhej strane, ak ho vypnete, ľudia si nebudú môcť sťahovať vaše videá TikTok.

Nižšie je uvedený podrobný návod, ako to môžete urobiť.

1. Prejdite na Súkromie

Prejdite do svojho profilu TikTok > tri bodky > Súkromie.

Prvým krokom je prejsť do nastavení ochrany osobných údajov.

Najprv otvorte TikTok na svojom mobilnom zariadení.

potom prejdite do svojho profilu TikTok klepnutím na ikonu Ja na spodnej navigačnej lište.

Keď ste vo svojom profile, klepnite na tri bodky v pravom rohu.

Klepnutím na tri bodky otvorí stránku nastavení a ochrany osobných údajov.

Na stránke nastavení a ochrany osobných údajov uvidíte viacero hlavičiek vrátane účtu, obsahu a aktivity, vyrovnávacej pamäte a mobilných údajov a ďalších.

Pod hlavičkou Účet uvidíte kartu Ochrana osobných údajov.

Klepnite na Súkromie prejdite na nastavenia ochrany osobných údajov.

Prejdite na niekoľko nasledujúcich krokov, aby ste sa naučili, ako prejsť na možnosť, kde môžete povoliť alebo zakázať sťahovanie videí TikTok.

2. Klepnite na Povoliť sťahovanie videí

Bezpečnosť > Povoliť sťahovanie videí.

Po klepnutí na Súkromie sa dostanete na stránku ochrany osobných údajov.

Na stránke ochrany osobných údajov budete môcť zmeniť typ účtu, prispôsobenie a bezpečnostné nastavenia.

Posúvajte sa po stránke nadol, kým sa nedostanete k hlavičke Bezpečnosť.

Priamo pod Bezpečnosťou , zobrazí sa nastavenie Všetky vaše videá na stiahnutie.

Toto nastavenie vám umožňuje povoliť alebo zakázať

Klepnite na Všetky vaše videá na stiahnutie nastavenie.

Ak chcete zistiť, ako zapnúť nastavenie, prejdite na posledný krok.

3. Vyberte možnosť Zapnuté

Vyberte možnosť Zapnuté > trikrát klepnite na ikonu chrbta a vráťte sa do svojho profilu.

Nakoniec, keď klepnete na nastavenie Všetky vaše videá na stiahnutie, budete ho môcť zapnúť.

Na stránke nastavenia sú dve možnosti vrátane Zapnuté a Vypnuté.

Vyberte možnosť Zapnuté zapnite možnosť Uložiť video na TikTok.

Potom trikrát klepnite na ikonu späť a vráťte sa do svojho profilu.

Po zapnutí tohto nastavenia si vaše videá bude môcť stiahnuť ktokoľvek.

Môžu tak urobiť tak, že prejdú na vaše video > ikonu zdieľania > uložiť video.

Úspešne ste sa naučili, ako zapnúť možnosť Uložiť video na TikTok!

Ak chcete ľuďom zabrániť v ukladaní vašich videí, prejdite na ďalšiu časť a zistite, ako na to.

Ako vypnúť Ukladanie videa na TikTok

Ak chcete vypnúť Ukladanie videa na TikTok, prejdite na Súkromie a vypnite nastavenie Povoliť sťahovanie videí.

Keď toto nastavenie vypnete, nikto nebude môcť sťahovať vaše videá TikTok.

Ľudia si však budú môcť ukladať vaše videá tak, že ich nahrajú pomocou rekordéra obrazovky.

Neexistuje teda spôsob, ako niekomu zabrániť v ukladaní vašich videí, keď ich nahráte na TikTok.

Stačí zakázať možnosť Povoliť sťahovanie videí robí to ťažšie aby si ľudia uložili vaše videá, pretože ich musia nahrávať manuálne.

Ako už bolo povedané, ak chcete znížiť počet ukladaní videa, môžete vypnúť možnosť Uložiť video na TikTok.

Nižšie je uvedený podrobný návod, ako to môžete urobiť.